Известие

Collapse
No announcement yet.

вода в резервоара след дъжд ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вода в резервоара след дъжд ??

Здравейте,
    Втори път за 3 месеца вадя бензиновата помпа, източвам целия бензин с маркуч и подсушавам с парцали, продухвам маркучите, горивния филтър, сипвам нов бензин... стария го утаявам и преточвам... Аман се каза.

След дъжд в резервоара ми се влиза вода.
    Не мога да разбера само дали е при каране на дъжд или просто като престои на дъжд. Докато карам няма проблем. На другия ден, явно водата се утаява, мина 50 метра и прекъсва, гасне. Така два по силни дъждове и няма палене повече, докато не извадя водата. На сняг нямаше проблеми.

Резервоара си има капачка, гърловината за пълнене изглежда здрава. Отдушника на резервоара къде да го търся , в задния калник ли е ?

Не иска да гори вода гадницата !
    Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ?
    Идеи за тази вода ? Преди мислех че съм заредил кофти бензин... Но пак да се случи, и зашо все след дъжд ?

редакция 09. март

днес към обяд доливах бензин, при отваряне на капачката се чу "сссссъ-т" , което знчи че си има херметичност резервоара, в някоя тема бях прочел че така е нормално.
    Last edited by Ivo_; d.m.y г., 18:53.
    145 1.6TS '97

Много странен случай, колега Багажника мокри ли ти се отвътре?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

отвътре багажника не.
      задния капак се пълни с вода понякога, като го вдигна не напълно, изтича 50 - 100 грама, но това се пълни около стоповете, предполагам.

редакция 10. март

тази нощ е валя и целият бензин е смесен с вода.
      преди да запаля отвинтих капачката, имаши си вакуум резервоара.
      запали и на по 50 метра угасна. това което ходи към дюзите е мътно жълто, като боза.

айде, пак източих бензина...май не е вода, не се отделя от бензина.
      нещо бяло е като парафин, точи се като сополи.
      Last edited by Ivo_; d.m.y г., 01:50.
      145 1.6TS '97

Comment

Working...
      X